НОВО на www.ekupi.mk#Rackavy метални полици произведени во Чешка и 5 години гаранција со цени од 1.599ден! Складирајте си на безбедно дома или во магацин! Погледнете ја понудата на https://bit.ly/34y1dXM

? БРЗА испорака низ цела Македонија
? Можност до 12 рати со кредитни картички
☎️ 02 3202 900