Dormeo Renew Natura Над-душек 6см. сега со 20% ПОПУСТ и цени од 5.192 ден. Бидете хумани нарачајте го сега овој над-душек и учествувајте со 300 ден. во обезбедување на прочистувачи на воздух кои ќе бидат донирани во центрите за деца со посебни потреби. Нарачајте на 02/3094-510 или кликнете тука: http://links.topshop.com.mk/c/19930324