Заборавете на нередот кога е време за бојадисување на ѕидовите и другите површини во домот или дворот.

Paint Roller е се што ви е потребно, заедно со додатоците кои следуваат со него ќе бојадисате и на тешко достапните површини.

Може да се користи било каква боја, само наполнете го ваљакот, затворете го капакот и започнетe, лесно и забавно, се мие без проблем.

...Види повеќе