Овој петок, сабота и недела, купи Philips телевизор по СУПЕР ЦЕНИ и добиј CASHBACK ваучер со вредност до 3.000 денари!
Ваучерите може да ги искористите за купување на било кој производ во сите салони на Техномаркет.
Побрзајте, акцијата трае само овој викенд!
www.tehnomarket.com.mk

TehnoMarket Makedonija