Заштитете се од сината светлина на вашиот монитор со очилата на Arozzi – Visione, екслузивно во салоните на Анхоч! Специјалните леќи ја намалуваат болката во очите предизвикани од долгите периоди на работа пред компјутер и ги филтрираат УВ-зраци од над 99%. Презентација од ефективноста можете да погледнете на следното видео https://bit.ly/371l6YP . Достапни во повеќе бои и варијанти во салоните на Анхоч https://bit.ly/3jTvAx3.