Посетете ја нашата виртуелна продавница A1 Live Shop, во која сите А1 услуги Ви се достапни од дома.

Разговарајте во живо со нашите продажни агенти и добијте детални информации за сите производи и услуги на А1, без да посетувате продажни салони. Доколку изберете конкретна понуда или се одлучите да купите уред, тоа ќе може да го направите веднаш, а ние ќе Ви го доставиме до Вашиот дом.