Top Shop Македонија
УШТЕ ДЕНЕС - Шарк Навигатор по фантастична цена од 9.990 ден. Добивате и ПОДАРОК дополнителна гаранција од 1 година (вкупно 2 год.), тест период од 90 дена како и БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ! https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t1c/1/16/1f6d2.png");">?https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/taf/1/16/1f6cd.png");">?

Нарачајте веднаш на 02/3094-510 или со клик тука: http://links.topshop.com.mk/c/20077359