Дозволете си свежа морска риба ципура по одлична цена од 439 ден/кг. Побарајте ја во сите оддели за риби и морски плодови на маркетите Веро Центар и Тафталиџе за време на акцијата од 05.11-11.11. Веро - сѐ на едно место!