Feydom Skopje
Специјална понуда ‼️

ДО – 30% попуст во Фејдом!

?️Во периодот од 05-26 Октомври 2019 може да направите порачка со Попуст до -30% на сите модели .

Специјалната понуда -30% се однесува на сите бои од Виктор штоф карта и одредени бои од Молиа...Исто така , дополнително ке бидат поставени штофови кои за прв пат ке ги презенитираме во салонот (со ограничени количини за изработка) .
Информации во врска со рокови на испорака , достапни модели и бои може да добиете на
☎️тел . бр 02/3121-436

Фотографија на Feydom Skopje.

е-маил : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Комплетен ценовник и понуда со технички цртеж за секој модел посебно превземете на линкот.⬇️

https://feydom.mk/akcija

Ве очекуваме!?