Feydom Skopje
Викенд без ДДВ+промоција на нови модели +попусти до -30%

Во периодот од 10.11 и 12 октомври салонот ќе работи од 10:00-20:00 часот

?Попустите ќе продолжат до 31.10.2020

...Види повеќе