Почитувани клиенти, овој пат Вашиот среќен број за попуст е 25.
Нашата репрезентација се избори за Вашите 25% попуст. Останува да ги бодриме нашите Македонски борци кои оставаат срце на терен и во Вторник со нови сили да се надеваме за нова победа!
На дата 13.01.2020 во салоните на Ривер Софт може да купите апарати за домаќинство, мали кујнски апарати и компјутерска галантерија со 25% ПОПУСТ. Одиме напред со нови победи, и уште подобри попусти во салоните на Ривер Софт.