Во СЕТЕК КУПИ лаптоп на 24 РАТИ БЕЗ КАМАТА со КЛУБ КРЕДИТ
Најголем избор на лаптоп од сите брендови, за гејминг, за работа, за игра, за забава. Изберете го идеалниот и плаќајте на рати.
НАЈБРЗО одобрување. НАЈЛЕСНИ услови.
Сетек - Се од техника
www.setec.mk