-15% на СИТЕ: ДУШЕЦИ, КУЈНИ, СТОЛОВИ, КЛУБ МАСИ
-10% на СИТЕ: ПЛАКАРИ, КОМОДИ, ТРП. МАСИ И СПАЛНИ СОБИ
Нарачајте ОНЛАЈН www.mebel-vi.com/product/special
или во Мебел-Ви www.mebel-vi.com/saloni