"* Во фрижидерот на КАМ ќе надете и Кумановски суџук, произведен од јунешко месо. Има блага арома и вкус на чад бидејќи е чаден на буково дрво, а ќе ги задоволи вкусовите на сите они кои сакаат да вкусат нешто типично наше, македонско. Без разлика во која комбинација ќе биде на Вашата трпеза, нема да згрешите. Цената му е намалена од 209 на 185 ден./кг.

* КАМ марка:
* Во фрижидерот за сувомесни производи на КАМ ќе најдете и свинска печеница чаден на буково дрво – производ од ...

Види повеќе