Викенд промоција во нашите продавници и онлајн ? https://bit.ly/2GwSOdYhttps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/taf/1/16/1f6cd.png");">?
Сите парчиња од новата колекција на супер намалување.
-10% на 1 парче, -15% на 2 или повеќе купени производи!