Нов месец, нова неверојатна понуда!
Дојдете во Еликсир Ексклузив парфимерии или нарачајте онлајн и уживајте во намалување од -25% на широк асортиман на мирисни ноти од GUCCI & BOSS.
Побарај ги на ? https://e-elixir.mk