Единствено во #Тинекс, од 25.05 до 30.06, за секое купено пакување пелени во кутија Becutan + купен било кој производ Becutan од 400мл. добивате ПОРАДОК СЕТ КРЕМИ Be cute 4/1.

Порадокот може да го подигнете на главна каса со приложување на фискална сметка.