eKupi.mk
? НАЈголем избор на косилки за трева од најпознатите брендови #MakitaBLACK+DECKERVillager#MTD#ISKRA со цени од 3.199ден! >>> https://bit.ly/3bs8Ksi

? Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија
? Можност до 12 рати без камата
☎️ 02 3202 900