TehnoMarket Makedonija
Неделна ?АКЦИЈА во ТЕХНОМАРКЕТ!

САМО оваа недела, од 6 до 13 Мај, купете го СЕГА вашиот идеален ?телевизор на 24 рати БЕЗ КАМАТА! Побарајте ги избраните модели специјално обележани на нашата веб страна и уште денес уживајте во вашите омилени тв програми на НОВ ТЕЛЕВИЗОР!
Кликни веднаш тука ? bit.ly/3frrquL или побрзај во најблискиот салон на ТЕХНОМАРКЕТ!

TehnoMarket Makedonija
Компанија за малопродажба