Со Секоја Купена ГАРНИТУРА (Аголна или ТДФ)
добивате ГРАТИС Клуб Маса
?Петја / ?Чарли
Во сите салони на Мебел-Ви www.mebel-vi.com/saloni...

Види повеќе