? Празничната понуда на свежо месо од месарниците на #Тинекс СЕУШТЕ ТРАЕ! 
Подгответе вкусна и богата трпеза со специјалитети од домашно свинско месо во кои ќе уживате со семејството.
*Акцијата важи до 02.05.2020 година.