По повод големиот празник Велигден, набавете свежо јагнешко месо од домашните фарми и нашите кланици по специјална намалена цена од само 279 денари за килограм.
Наполнете ја трпезата, #ОстанетеДома и прославете со најблиските!
#ЗаВкусотСеЗборува