Само оваа седмица во КАМ:
Купете си саксии со различна големина кои ќе внесам повеќе веселост во вашиот дом: мали саксии од 2,5 л, средни од 4л и голема од 7л, а имаме и долгнавести балконски, за најцветниот и најразиграниот балкон во маало. Нека се знае дека е пролет!