до -50% на стара колекција
-15% Трп.и Клуб маси, Столови, Детски соби, Закачалки
0⃣% СЕ ОСТАНАТО
 И уште нешто - БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА за секоја нарачка. Нарачајте ОНЛАЈН www.mebel-vi.com или во Мебел-Ви 10:00-18:00ч www.mebel-vi.com/saloni Акцијата трае до 30ти март.