За среќни миленици потребно е малку . Повеќе поени, поголема заштеда. #Тинекс
*Со купување на производите кои се на акција, ги добивате поените означени на производите. Повеќе поени добивате со секоја сметка над 300ден., a за секои 100ден. добивате 15 поени. Акцијата трае до 22.03.2020 година. Погледнете ја понудата тука: http://bit.ly/tinex1