Во #Тинекс секоја среда е #СуперСреда, со супер цени и голема заштеда!

Оваа среда (12.02),
КОЗМЕТИЧКИ СЕТ спреј за тело 200мл.+ лосион за тело 50мл. B.U. 215ден.
За купени ТИКВЕШ ВИНА во вредност од 600ден. добивате ПОДАРОК ДВЕ ЧАШИ ЗА ВИНО

...Види повеќе