Во месарниците на #Тинекс секојдневно се врши достава на ДОМАШНО свежо, вкусно, сочно месо со врвен квалитет кое заслужува место на вашата трпеза! Купете свинско месо по најдобри цени и заштедете. #Тинекс, 25 години инспирирани од вас