ФЕВРУАРИ, МЕСЕЦ ПОЛН СО ПОПУСТИ И ИЗНЕНАДУВАЊА!
River Soft Ви нуди уште една шанса да купете повеќе за вашите пари. Купете SAMSUNG телевизор по неверојатна цена само во салоните на River Soft.
River Soft секогаш пред другите.
Клиентите знаат зошто!!!
Флаерот можете да го погледнете на следниот линк:...

Види повеќе