Што може да направите за 7 дена? Меѓу другото, да разговарате колку што сакате!

Lycamobile има нов пакет за разговори и пораки! Добијте неограничени повици и СМС кон сите национални мрежи за 7 дена, по цена од само 99 денари.

http://bit.ly/36HL1kC