Купете телевизор на рати и ДОБИЈТЕ ПРОДОЛЖЕНА ПЕТ ГОДИШНА ГАРАНЦИЈА!!!
https://bit.ly/36LAKox
СУПЕР ЦЕНИ со ПОПУСТ на СИТЕ ТЕЛЕВИЗОРИ и ПРОДОЛЖЕНА 5 ГОДИШНА ГАРАНЦИЈА за СИГУРНА ПОБЕДА.
Само оваа недела 13-19 јануари и 5% CASHBACK ПОЕНИ за СЕКОЕ КУПУВАЊЕ....

Види повеќе