https://bit.ly/37ZpLb8
Се за здрава храна, топла кујна, среќен дом со можност за купување на РАТИ БЕЗ КАМАТА.
Купете фрижидер, машина за перење, сушење, фурна, плотна или било кој производ ви е потребен по СУПЕР ЦЕНИ со ПОПУСТ единствено во Сетек.
Од 13-19 ЈАНУАРИ со СЕКОЕ КУПУВАЊЕ ОСТВАРУВАТЕ и 5% CASHBACK ПОЕНИ на ВАШАТА КЛУБ КАРТИЧКА за ИДНИ КУПУВАЊА....

Види повеќе