Супер понуда за супер недела, во #Тинекс!

Оваа недела (13.01-19.01), единствено во Тинекс:
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t33/1/16/2705.png");">✅ БУТ димен свински TINEX 1кг.299ден.+50ПОЕНИ
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t33/1/16/2705.png");">✅ КОЛБАСИ димени со сува пиперка и праз TINEX 1кг. 219ден.+50ПОЕНИ...

Види повеќе