Акција на телевизори по УБЕДЛИВО НАЈДОБРИ ЦЕНИ!
Гледајте ги натпреварите од Европското Првенство во ракомет во супер квалитет и навивајте за нашите момци!
Купете сега телевизори по супер цени со големи попусти и до 24 рати без камата на одредени модели! Количините се ограничени.
Акцијата трае од 10 до 29 Јануари....

Види повеќе