Разубавете го Вашиот Дом со новите модели на наткасни достапни само на akcija.com.mk
 Цени почнувајќи од 999ден.
Димензиите на секоја наткасна посебно се прикажани на фотографиите во прилог.
Материјал: 16mm Оплеменета Иверица во комбинација со челични ногарки....

Види повеќе