Сакате со нас да ја вртите Бадниковата погача?
Пишете ни ДА во коментар и во порака ќе добиете упатство како да учествувате. За вас имаме повеќе од 50 подароци и попусти од 5%, 10% и 15%!
И не заборавајте да споделите со пријателите, вртењето на погачата трае до 08.01!