Од 18 до 25 СЕПТЕМВРИ, НЕВЕРОЈАТНИ ПОПУСТИ на апарати за домаќинство!
Недела на СУПЕР ЦЕНИ и одлични производи од БЕЛА ТЕХНИКА, ТЕЛЕВИЗОРИ, МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ, ИТ ОПРЕМА И МАЛИ АПАРАТИ!
Побрзајте во салоните на ТЕХНОМАРКЕТ и купете сега, бидејќи залихите се ограничени!
Погледнете дел од понудата: https://tinyurl.com/y3mjks45