Уживајте во вашата НОВА КУЈНА!
Од 17.03 до 1.04, ГОЛЕМИ ПОПУСТИ на уреди за готвење и машини за миење садови!
Искористете ја можноста да заштедите при купување ONLINE со БЕСПЛАТНА ДОСТАВА!
www.tehnomarket.com.mk