Во сите оддели за овошје и зеленчук на маркетите Веро: зелка за 14 денари и ананас за 89 денари. Повелете за време на акцијата која трае oд 6.11 до 12.11.2020 г. Веро - сѐ на едно место! Линк до понудата: https://vero.com.mk/
#VeroOdgovorno#SeGrizimeEdniZaDrugi#SeNaEdnoMesto