Уживајте во секој голтка.... Шолји со рачки Луминарк за 139 денари... Ќе ги најдете во сите маркети на Веро. Веро – се грижиме едни за други!
#VeroOdgovorno #SeGrizimeEdniZaDrugi #SeNaEdnoMesto