Само уште неколку дена остануваат од ГОЛЕМАТА АКЦИЈА ВО МЕБЕЛ-ВИ (до 11ти Април)
 ПОПУСТИ НА ЦЕЛИОТ АСОРТИМАН 
Нарачајте во Мебел-Ви 9-15ч www.mebel-vi.com/saloni
или ОНЛАЈН www.mebel-vi.com/