А1 ТV Lite е дигитална безжична телевизија, која Ви овозможува да ги гледате најпопуларните странски и домашни ТВ канали, насекаде во земјата, за само 299 денари/месечно? Со А1 TV Lite добивате:

• Едноставно поврзување – вклучете го само безжичниот уред во струја, поврзете го со антена и гледајте телевизија каде и да сте ?

• Флексибилност – можете да активирате дополнителни ТВ пакети по Ваш избор и да гледате актуелни ТВ канали од Вашиот регион ?

...Види повеќе