VERO marketi
Извонредна можност која трае oд 6.11 до 12.11.2020 г.: пиво Златен даб од 1,5 л за 85 денари.

Погледнете го и остатокот од понудата на: https://vero.com.mk/
Веро- се грижиме едни за други! #VeroOdgovorno#SeGrizimeEdniZaDrugi#SeNaEdnoMesto