Почитувани, со цел да го олесниме пристапот до здрава храна, од денес започнуваме со бесплатна достава на нашите производи нарачани преку нашата е-продавница www.vitalia.com.mk за секоја сметка во вредност над 850 денари. Останете дома, почитувајте ги мерките за превенција и овозможете му на вашето семејство да биде здраво ? #VitaliaHealthyFood #СедиСиДома