Во секоја грепка – подарок!
Ексклузивна понуда во сите маркети на Веро! Во периодот од 5.11 до 18.11.2020 година, за секој купен производ на Вегета во износ од 249 денари, добивате грепка во која ве чека некој од подароците: престилка за готвење, подлошка Подравка, коцки за готвење на Вегета, зачини Маестро, како и 1 готвач на пареа Филипс и 1 сет тенџериња на Тефал. Ова е навистина најлесниот начин да се дојде до подарок!
Веро – сѐ на едно место!