Пријавете се за бесплатна посета кај Вас и консултации со стручно лице од VELUX

? https://www.velux.rs/akcije-i-promocije/akcija-mkd

За сите прашања и дилеми што ги имате во врска со кровните прозори, внатрешни и надворешни ролетни, светлосни тунели и слично, пријавете се за бесплатна посета од стручно лице, на целата територија на Македонија.