Користено, а вредно.
Искористете ја шансата да купите користени автомобили од сите брендови со одличен и проверен квалитет во Тојота Авто Центар. Одлични услови за финансирање со каматна стапка од 5,99%. Повеќе информации на: http://toyota.com.mk/vozila/koristeni