Најпродаваниот автомобил во светот TOYOTA COROLLA во својата 12-та генерација е спој на практична семејна лимузина со динамични возни својства.
Достапна со бензиски и хибриден мотор, зимски гуми вклучени во цената и заштеда до 4.200 Евра.
Финансирање со каматна стапка од само 4,5% кај бензискиот мотор и 3.75% кај хибридниот мотор.
Сите потребни информации на следниот линк: