Ви го претставуваме брендот Mepal.

Во текот на денот сакате вкусна и здрава храна, вкусен сендвич, салата или топол оброк што ви дава доволно гориво за остатокот од денот. Поради тоа изберете некоја од кутиите за храна на MEPAL.

Нашите кутии за храна се достапни во различни големини, за големи и мали јадачи. Повелете во маркетите на Tinex и погледнете ја целата колекција!