СОВЕТИ ЗА ПРЕВЕНЦИЈА ОД КОРОНА-19 ПРИ ЧЕКАЊЕ НА КАСА ВО МАРКЕТ⚠️

За поголема безбедност за вас и останатите купувачи во нашите #Tinex маркети, Ве молиме да одржувате соодветно растојание помеѓу лицето пред ваc, додека чекате да бидете услужени.

Кога кашлате и кивате, покријте ја устата и носот со вашиот подигнат лакт или користете книжни марамчиња за еднократна употреба.❗️

...Види повеќе