Останете дома и управувајте со услугите дигитално.
Плаќајте ги вашите сметки онлајн од дома, лесно, брзо и едноставно, за само неколку минути: https://www.telekom.mk/plationline/#
Грижата за јавното здравје е обврска на сите нас #ОстаниДома #Поврзани #Telekom_mk

 
TELEKOM.MK
 
Плаќањето е овозможено со сите VISA и MasterCard картички издадени од која било банка.